Karolien, Wouter, Juno en Oona

Een eigen huis, bouwen of verbouwen,… we waren er totaal (nog) niet mee bezig.
En plots kwam De Negenhoek op ons pad en het voelde goed. Het voelde ‘echt iets voor ons’ en dat is ook de reactie die wij van vrienden en familie krijgen. ‘Wij’ dat zijn Wouter, Karolien, Juno en Oona.

Ondanks dat we er nog niet mee bezig waren, hadden we natuurlijk wel al een idee hoe ons toekomstige huis er zou moeten uitzien. Liefst een energiezuinig huis op een plek waar onze kinderen buiten kunnen spelen in het groen. Want zo zijn we zelf ook mogen opgroeien, beiden in een buurt waar we als kind buiten konden spelen met vriendjes, ravotten in het gras, kampen bouwen tussen de bomen. Een buurt waar je meer zegt dan enkel ‘goeiemorgen’ tegen de buren en waar je dingen kan delen met mekaar. 

Natuurlijk zijn er twijfels en vragen en bezorgheden: ‘Hoe zal het zijn?’ ‘Wat als we over iets in groep niet overeenkomen?’ ‘Hoeveel privacy geven we op?’… Maar de wetenschap dat we niet alleen zijn met deze twijfels en de openheid om hierover te praten, geeft ons het gevoel dat het allemaal goed komt.