Bewoners

Dorien

Glenn

Lore en Remi

Hey! Ik ben Dorien. Ik woon en werk momenteel in Leuven, maar ik wil al een tijdje opnieuw in Kortenberg komen wonen, opnieuw naar mijn roots en met wat meer groen en minder stadsgewoel rondom mij. Toevallig kwam ik dit project tegen en ik was onmiddellijk geïnteresseerd. Rustig want een groot autoluw gebied, groen want een grote gemeenschappelijke tuin en als extra pluspunt het sociale contact met de buren. De inclusiewoningen van Oak Tree zijn voor mij nog een bijkomende troef om voor dit project te kiezen.

Glenn is 34 jaar en is op dit moment in volle revalidatie.  Hij kiest dan ook de toegankelijke studio.  Hij fietst graag en weet alles van muziek en voetbal.  Reizen is ook een hobby van hem.  Hij speelde vroeger competitie badminton en hij zal dit binnen een paar maanden terug opnemen en G-badminton spelen.  Hij houdt ook van lezen en werkt nu 2u in de bib als vrijwilliger.

Toen ik zag dat er in deze regio een duurzaam, ecologisch en sociaal woonproject kwam wist ik vrij snel dat dit iets voor ons is.  Je buren kennen en elkaar ontmoeten. Wij kiezen ook voor een appartement in dit cohousing-project omdat er heel wat groenruimte zal zijn om zonder zorgen samen met de andere kinderen buiten te spelen.  Ik werk als teamleider in een kinderdagverblijf in Leuven en heb één zoontje van 4 jaar.

Katy en Michel en 2 kinderen

Wouter

Len

Kandidaat-bewoners

Vincent en 2 zonen

Helena, man en 2 kinderen

Heidi en Geert en 3 kinderen

Michel

Marleen

Cindy en Jo en 2 kinderen