Bewoners

Dorien

Glenn

Lore en Remi

Hey! Ik ben Dorien. Ik woon en werk momenteel in Leuven, maar ik wil al een tijdje opnieuw in Kortenberg komen wonen, opnieuw naar mijn roots en met wat meer groen en minder stadsgewoel rondom mij. Toevallig kwam ik dit project tegen en ik was onmiddellijk geïnteresseerd. Rustig want een groot autoluw gebied, groen want een grote gemeenschappelijke tuin en als extra pluspunt het sociale contact met de buren. De inclusiewoningen van Oak Tree zijn voor mij nog een bijkomende troef om voor dit project te kiezen.

Glenn is 34 jaar en is op dit moment in volle revalidatie.  Hij kiest dan ook de toegankelijke studio.  Hij fietst graag en weet alles van muziek en voetbal.  Reizen is ook een hobby van hem.  Hij speelde vroeger competitie badminton en hij zal dit binnen een paar maanden terug opnemen en G-badminton spelen.  Hij houdt ook van lezen en werkt nu 2u in de bib als vrijwilliger.

Toen ik zag dat er in deze regio een duurzaam, ecologisch en sociaal woonproject kwam wist ik vrij snel dat dit iets voor ons is.  Je buren kennen en elkaar ontmoeten. Wij kiezen ook voor een appartement in dit cohousing-project omdat er heel wat groenruimte zal zijn om zonder zorgen samen met de andere kinderen buiten te spelen.  Ik werk als teamleider in een kinderdagverblijf in Leuven en heb één zoontje van 4 jaar.

Katy en Michel en 2 kinderen

Wouter

Len

We hebben ons altijd thuis gevoeld in een conviviale en kindvriendelijke omgeving met buren die delen en elkaar helpen.
Dit project laat ons toe om niet alleen het huis van onze dromen te bouwen, maar ook het te integreren in een droombuurt.

 

Ik ben een 37-jarige jongeman met het syndroom van Down en werk al 16 jaar bij Amab Zaventem.

Door de prima ligging van het cohousing project negenhoek blijft dit voor mij makkelijk bereikbaar.

Ik hou van muziek, dans, paard, zwemmen, film kijken EN schommelen.

Ik ben wel graag op mezelf en kijk met spanning uit naar mijn intrek in mijn studio!

Kandidaat-bewoners

Vincent en 2 zonen

Katrien en Tom en 1 zoontje

?

Michel

Marleen

Kim